Fasaderstvo in slikopleskarstvo Belman
Toplotno izolacijska fasada

Fasaderstvo in obnove fasad

Nov videz in zdrava bivalna klima

Fasada je obleka hiše, vendar z odločitvijo o novi fasadi ne boste pridobili le novo podobo in boljši videz vašega doma ali poslovnega prostora, temveč tudi zdravo in prijetno bivalno okolje v katerem se boste bolje počutili.

Zmanjšanje stroškov ogrevanja in skrb za okolje

S toplotno izolacijo fasade boste znižali vaše stroške ogrevanja in hkrati prispevali k bolj učinkoviti in ekološki rabi energentov ter tako pripomogli k zmanjšanju onasnaževanja okolja.

Investicija v izdelavo toplotno izolacijske fasade se vam glede na potratnost neizolirane stavbe že v nekaj letih povrne.

Z izbiro prave izolacije in kvalitetno izvedene toplotno izolacijske fasade lahko zmanjšamo toplotne izgube skozi ovoj stavbe do 40%.

Visoki stroški energentov, zakonske omejitve in varovanje okolja nas silijo k temu, da posvečamo večjo pozornost doseganju energijsko varčnega in zdravega bivalnega okolja.

Kvaliteta in  zadovoljstvo strank nam je na prvem mestu

Vsaka stavba je edinstvena in ima kot taka tudi svoje pogoje, glede na dotrajanost in izpostavljenost zunanjim vplivom iz okolja. Za kvalitetno izvedbo toplotno izolacijske fasade je zato potreben tudi takšen pristop do objekta. V našem podjetju pred izvedbo del napravimo ogled in izmere objekta, prisluhnemo željam strank, strokovno svetujemo glede izvedbe in izbire pravega fasadnega sistema.

Pokličite nas in z veseljem pridemo na ogled, vam svetujemo, napravimo izmere objekta, in vam pripravimo konkurenčno ponudbo!